tag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.comments2024-03-08T02:50:43.481+03:00yeni başlayanlar için yemek yapma sanatışarap gibi kadınhttp://www.blogger.com/profile/08239338179713689562noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-68579223960728502302024-03-08T02:50:34.172+03:002024-03-08T02:50:34.172+03:00Bu yorum yazar tarafından silindi.moto kuryehttps://www.blogger.com/profile/13921500411181259000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-43566732624295033922022-01-30T19:01:18.784+03:002022-01-30T19:01:18.784+03:00Best Online Casino | Kadang Pintar
Join KADG Pinta...Best Online Casino | Kadang Pintar<br />Join KADG Pintar, the premier <a href="https://febcasino.com/" rel="nofollow">바카라사이트</a> online casino operator in the world, today. We have more than 2,000 <a href="https://shootercasino.com/emperor-casino/" rel="nofollow">제왕 카지노</a> online <a href="https://www.kadangpintar.com/" rel="nofollow">온카지노</a> casino games on mobile and tablet devices.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-17583501814611558832020-04-23T00:06:43.364+03:002020-04-23T00:06:43.364+03:00muhteşem
muhteşem<br />esenhttps://www.blogger.com/profile/05664133461632565565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-91704517799534221952020-01-27T04:05:43.919+03:002020-01-27T04:05:43.919+03:00ilaç kurye
kurye
bölgeler
kurye hizmetleri<a href="https://acililac.net/ilac-kurye" rel="nofollow"> ilaç kurye </a><br /><a href="https://serikurye.net/" rel="nofollow">kurye </a><br /><a href="https://serikurye.net/bolgeler" rel="nofollow"> bölgeler </a><br /><a href="https://serikurye.net/kurye-hizmetleri" rel="nofollow"> kurye hizmetleri </a><br />moto kuryehttps://www.blogger.com/profile/13921500411181259000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-69587937558889043722018-06-25T20:04:38.299+03:002018-06-25T20:04:38.299+03:00Evde şarap yapımı ve ev şarabı hakkında tüm detayl...Evde şarap yapımı ve ev şarabı hakkında tüm detayların bulunduğu bir blog. Detaylar için şarap sitemizi ziyaret edebilirsiniz.evde şarap yapımı aşamalarıhttp://sarap.bizdensor.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-88876392357278694552015-12-16T12:41:26.277+02:002015-12-16T12:41:26.277+02:00http://www.ankaraetkinlikrehberi.comhttp://www.ankaraetkinlikrehberi.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-53426828971650080232015-12-16T12:40:45.944+02:002015-12-16T12:40:45.944+02:00Eğer yeni etkinlikleriniz olursa sitemize ekleyebi...Eğer yeni etkinlikleriniz olursa sitemize ekleyebilirsiniz<br />http://www.ankaraetkinilkrehberi.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-60446358460116842762014-12-18T15:49:02.789+02:002014-12-18T15:49:02.789+02:00http://rakiyapalim.blogspot.com.tr/ adresinde evde...http://rakiyapalim.blogspot.com.tr/ adresinde evde rakı yapımı hakkında bilgi edinebilirsiniz :)Lord Distillerhttps://www.blogger.com/profile/02217423024413963323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-37128512794432830622012-02-22T21:45:57.708+02:002012-02-22T21:45:57.708+02:00Ohhh Harika... paylaşımlarınız için teşekkürler......Ohhh Harika... paylaşımlarınız için teşekkürler... :)Yaseminhttp://www.orgadin.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-41948189009158081712011-08-11T15:04:55.026+03:002011-08-11T15:04:55.026+03:00diğer ülkelerde yapılanların tadı nasıl bilmiyorum...diğer ülkelerde yapılanların tadı nasıl bilmiyorum ama Alisher'in yaptığı Tacik pilavını yedim ve harika bir tadı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. arada bir aklınıza düşüp "olsa da yesek" dedirten bir lezzet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-89644495701814928262011-01-12T17:00:40.841+02:002011-01-12T17:00:40.841+02:00krema kesinlikle başarısız oluyor,
kahve likörü v...krema kesinlikle başarısız oluyor,<br /><br />kahve likörü ve vodkayı karıştırdıktan sonra sütü eklemekte fayda var.<br /><br />birde vodka miktarı süt + kahve likörüne eşit olmalı :)<br /><br />süt koymadan black russian olarakda çok lezzetli bir kokteyl . O zaman da 2 ölçü vodka 1 ölçü kahlua ideal :DOngun Demirlerhttps://www.blogger.com/profile/08138421740405278633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-39893437269795743312011-01-12T02:55:13.245+02:002011-01-12T02:55:13.245+02:00Harikasınız gerçektenHarikasınız gerçektenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-15057081173564203612010-10-20T09:39:09.774+03:002010-10-20T09:39:09.774+03:00Heryerde bu tarifi arıyordum bir tükmen kızıyla sa...Heryerde bu tarifi arıyordum bir tükmen kızıyla sadece bu pilavı yemek için bile evlenebilirim bu arada anlatım uslubu çok güzel ve komik olmuşstrangermoonhttps://www.blogger.com/profile/04599040488970008294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-57260501611057415102010-09-27T12:33:32.215+03:002010-09-27T12:33:32.215+03:00bunu tekrar araştırdım ben, düzeltiyorum hemen. te...bunu tekrar araştırdım ben, düzeltiyorum hemen. teşekkür ederim.Gökhan ALTUNTAŞhttps://www.blogger.com/profile/08974328228948545182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-32595691016002456852010-09-27T09:37:19.177+03:002010-09-27T09:37:19.177+03:00Rakı servisi yapılırken önce rakı sonra su en son ...Rakı servisi yapılırken önce rakı sonra su en son olarak buz konur. Zira Sudan önce konacak olan buz rakının içinde kristalleşerek tadını acımsı hale getirirAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-50585871211910617132010-09-27T03:13:44.900+03:002010-09-27T03:13:44.900+03:00bakın bunu bilmiyordum. hafızama kazıdım. ;)bakın bunu bilmiyordum. hafızama kazıdım. ;)Gökhan ALTUNTAŞhttps://www.blogger.com/profile/08974328228948545182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-21288154675482179422010-09-26T23:03:48.726+03:002010-09-26T23:03:48.726+03:00ben bazı anlatılarda geçen "acı su" deyi...ben bazı anlatılarda geçen "acı su" deyimini hep "acı kahve" gibi düşünürdüm. acı suyun rakı olduğunu anladığımda şaşırmıştım.piktobethttps://www.blogger.com/profile/15510527824496089543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-47785613319547103452010-08-14T03:05:23.464+03:002010-08-14T03:05:23.464+03:00kekik, zeytinyağı, biber salçası gibi malzemeler b...kekik, zeytinyağı, biber salçası gibi malzemeler biraz türk işi ilaveler. Olması gerekenler zencefil turşusu, sarımsak, susam yağı ve çin tuzu (MSG). <br />Bir de noodle, çok yüksek ateşte çok kısa sürede pişirilmelidir.şabaniramazaninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-52695163167113635642010-04-23T17:55:27.182+03:002010-04-23T17:55:27.182+03:00denerim :))denerim :))şarap gibi kadınhttps://www.blogger.com/profile/08239338179713689562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-8446391587968021582010-04-22T17:23:46.006+03:002010-04-22T17:23:46.006+03:00Ben de yorum yazmistim :S Ama yok! Sanirim son and...Ben de yorum yazmistim :S Ama yok! Sanirim son anda gonder'e basamadim.<br /><br />Bol bol yaz bu konularla ilgili, boylece ben de daha cok yemek ogrenmis olurum. Ozellikle otlarla ilgili yaz e mi.Deedeehttps://www.blogger.com/profile/18133392554185742878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-13046522365827360572010-04-21T09:49:42.716+03:002010-04-21T09:49:42.716+03:00Bence olarla ilgili kitap bir rehber kitap o yüzde...Bence olarla ilgili kitap bir rehber kitap o yüzden resimli olması mühim. Şehir çocukları otları bilmiyor. Oyüzden bir anlamdada kültür kitabı bunlar sadece yemek kitabı değil.<br />Madımak ı ıspanak gibi pişirdim azcık renklli görünsün diye içine kırmızı kapya biber doğradım farklı olarak sarımsaklı yoğur ile çok güzel oldu. Temlikğide salata yaptım salata sosu olarak da sarımsaklı yoğurt kullandım. Tavsiyeler ve bilgilendirmeler için teşekkür ederim. :))şarap gibi kadınhttps://www.blogger.com/profile/08239338179713689562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-71945120270427259592010-04-19T08:47:09.014+03:002010-04-19T08:47:09.014+03:00yemlikleri güzelce yıkayıp,yanına da bir kase yoğu...yemlikleri güzelce yıkayıp,yanına da bir kase yoğurt alacaksın;otları yoğurda batırıp üzerine istersen biraz da tuz serpeceksin ve afiyetle yiyeceksin,taze yemlik bulmuşsun çok düşünmeye gerek yok:)))))meliha çağlıyan kamernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-74006535839943374682010-04-15T14:25:17.522+03:002010-04-15T14:25:17.522+03:00Teşekkürler tanıtım için. Dilerim afiyetle yersin ...Teşekkürler tanıtım için. Dilerim afiyetle yersin her ikisini de. İster börek harcı yap, ister kavur, ister yemeğini yap, otlar her zaman tüm güzelliklerini sunarlar onları sevenlere. (Bu kitabın yeni bir baskısı olur mu bilmem, zaten yayınlanalı 5-6 sene oldu. Görsel açısından zayıf kaldığının farkındayım. Bana kalsa bol fotoğraflı olsun isterdim ancak yayınevi maliyeti düşük tutmak adına o şekilde bir çözüm bulmuştu. Benim de pek itiraz etme hakkım yoktu. En yeni ot kitabım da fotoğraflar açısından zengin ama onda da tarif yok ve kuşe kağıda, ciltli ve güzel baskılı olduğu için de ne yazık ki fiyatı yüksek. Hepsi birarada olamadı bir türlü!)Tijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-54091839933012739932010-04-08T10:22:37.398+03:002010-04-08T10:22:37.398+03:00heheheh eskiden noodle alınca cubuk verirlerdi car...heheheh eskiden noodle alınca cubuk verirlerdi carrefourlarda artık vermiyorlar mirim kaşık değil hem o çatal :P<br />çubuk ile yemeyi beceremedim bir türlü :)))şarap gibi kadınhttps://www.blogger.com/profile/08239338179713689562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750897800398577592.post-23195962957200453212010-04-08T10:08:58.919+03:002010-04-08T10:08:58.919+03:00Noodle sevip, son zamanlarda Ramene ağırlık verinc...Noodle sevip, son zamanlarda Ramene ağırlık verince film ve tarif üst üste nefis olmuş :) Ama kaşıkla servisini şiddetle kınıyorum :PMert Eren (SanalMutfak)http://sanalmutfak.blogspot.comnoreply@blogger.com