Tatilden Akılda Kalalanlar



Bu yaz ilk kez ,üç senedir merak ettiğim Bozburun a gitme fırsatı yakaladım. Hayal ettiğime hem benziyordu hem farklı idi. Bakir yerleri severim kalabalıklardan çok. Ve bazı yemekleri de yerinde severim.




Mesela kalamar. Kalamar sahilde yenince güzel gelir bana tazecik. Deniz ürünleri sahil kasabalarında bir başka güzeldir




15 eylül 2010'da nihayet merak ettiğim Bozburun'a gelip görebildim. En çok merak ettiğim yer Otel Mete idi. 3 sene merak ettikten sonra nihayet gelebildim.





Çok tatlı işletmecileri ile süper servis ve ortam var. Portakal ağaçları arasında hamakları, inanılmaz temiz ve güzel bir deniz, lezzetli deniz ürünleri yiyebileceğiniz bir yer. Fotoğraflar orada sipariş ettiğimiz kalamar ve karidese ait.





2010 fiyatları ile 50 tl yarım pansiyon(sabah kahvaltı+ akşam yemeği dahil). Kalamarı çok lezzetli muhakkak kalamar ve karides ısmarlayın.
Bisiklet kiralanabiliyor. Bisiklete binmeyi bilmeyen için üç tekerlekli bisikletler bile var. 3 tl verip bir saat bisiklete binebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten otel fotolarına bakabilirsiniz.

Otelin sahipleri dileyenleri adaboğazı,mağara,üç taş ve akvaryum koyuna götürebiliyor. (15tl ve 25 tl arasına dilediğiniz yere götürüyor)

Çayı çok lezzetli ve güzel. Çay içmeyi de unutmayın. Eylül ortasında hala sıcak ve güzel.

Marmaris 'ten otogardan dolmuş ile 8 tl ye ulaşabilirsiniz.

http://www.otelmete.com

Yorumlar