Limak Ambassadore Pazar Workshop'u




29 Eylül de facebook üzerinden bir davet mesajı aldım.

''Limak Ambassadore Hotel 10 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek ücretsiz workshopa sizleri davet ediyor'' diyordu mesajda.

Hemen verilen telefon numarasını arayıp iki kişilik rezarvasyon yaptırdım. Gül Çalışır (nam-ı diğer Ganima ) ile beraber gitmeye karar verdik.



Çok dakik olduğumu iddia eden insanım ama bir sürü şey üstüste geldi. Ganima ile buluşup Limak Ambassadore'a geç kalarak vardık. Krem Burle'nin yapılışını kaçırdık. Allahtan yazılı metinler olarak bizlere vermek üzere çıktılarını dağıttılar bizde krem burle'nin tadına bakabildik.

Daha sonraki yazılarımda sizler ile bu tatlı tariflerini paylaşacağım. Bugünlük sadece izlenimlerimi paylaşmak niyetindeyim.



Etkinlik incelikle düşünülmüş olamasına rağmen hayal kırıklıklarım da olmadı değil. Beklentim ikili veya dörtlü takımlar halinde herkesin bilfiil katılabildiği bir workshop idi. Erken gelen oturur misali ilk gelen 3-5 kişi önlükleri takıp eldivenlerini giyip bilfiil katıldılar. Benim gibi geç kalanlar ise seyredip fotoğraf çekip Vedat Milor havalarında tadım yaptı.

Gerçi bu hayalim az masraflı değil. O kadar malzemenin maliyetini ve her ürünün pişme süresini düşünürsek, isteğim kolay bişey değildi. Şefler çok tatlı ve işini bilen insanlar olamalarına rağmen anlatıma alışkın olmadıklarından, kendilerini dinleyen insanlara, sırtlarını dönüp anlatabiliyorlardı. Bazen seslerini neredeyse hiç duyamadım.



Etkinliğin zaman aralığı 15.00 ile 17.00 arasında belirtilmişti. Lakin 18.00'i buldu neredeyse workshop un bitişi. İleride yemek kursu tarzı bir etkinlik yapmayı düşündüklerini, bu workshop unda bir tür ön deneme olduğunu belirttiler.

Tatlıların yapımı kolay ve tatları oldukça hafif idi.


Devam Edecek...

Yorumlar

  1. Eğer yeni etkinlikleriniz olursa sitemize ekleyebilirsiniz
    http://www.ankaraetkinilkrehberi.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.ankaraetkinlikrehberi.com

      Sil

Yorum Gönder